SamenSterker_fietsZUUN: – Overweeg je de aankoop van een elektrische fiets? Op zaterdag 5 mei 2018, van 15u tot 17u kan je aan zaal Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198 in Sint-Pieters-Leeuw elektrische fietsen testen.

Via de groepsaankoop van SamenSterker hebben we interessante kortingen, verkregen bij het Belgische merk Minerva. Naargelang het type fiets, kan de korting oplopen tot 600 euro. Zeer interessant dus voor wie een fiets wil aanschaffen”, legt SamenSterker-verantwoordelijke David Van Vooren uit.
Met deze actie willen we ook ons steentje bijdragen tot een vlotter verkeer in Leeuw. Voor heel wat pendelaars is een elektrische fiets een prima alternatief voor de wagen en de files. Veel werkgevers geven hun personeel ook een fietsvergoeding. Kortom: goed voor de gezondheid, het milieu én de portemonnee“.

Meer info over de verschillende types fietsen en de overige duurzame groepsaankopen van SamenSterker (energie, zonnepanelen, isolatie,…) vind je op www.samensterker.be.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: