VLEZENBEEK: – Muziekgroep ‘Moelparkee’ bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd in stijl. Op 12 mei 2018 in GC De Merselborre te Vlezenbeek.
2018-04-29-Moelparkee
Men kan die avond een mooi concert van de groep beleven en ook kijken naar het allereerste optreden van Studio MoovZ, een nieuwe dansgroep uit Halle. Hiernaast zijn er ook nog enkele verrassingsacts. Na de optredens gaat het feestje door met DJ bright night! Naast de grote zaal kan u ook rustig genieten van een gezellige babbel en hapjes in de kunstenruimte. Alle artiesten treden die avond gratis op. (start evenement +- rond 19u). De ingang en de hapjes zijn gratis,de dranken zijn betalend. De opbrengst van het hele gebeuren gaat naar Smile to me! VZW uit Halle en Sint-Pieters Leeuw.

Smile to me! VZW is een organisatie die een onvergetelijke dag wenst te bezorgen aan ‘anderskinderen’ (= kinderen met een zwaar fysieke beperking). Deze ‘anderskinderen’ zijn net als hun broers en zussen dol op feestjes.
Helaas wordt er bij de organisatie van de feestjes weinig rekening gehouden met de beperkingen van de ‘anderskinderen’ waardoor deze niet kunnen deelnemen.
Daarom organiseert het team van Smile to me ! jaarlijks een dag boordevol activiteiten voor ‘anderskinderen’.

Tickets zijn gratis, gewoon even volgende link invullen en je ontvangt een bevestiging via mail:
https://goo.gl/forms/UxzeJ6fCs9Jhee0D2

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.