ANDERLECHT: – Nu zondag 22 april 2018 vindt de op één na grootste Europese verzamelbeurs plaats van Coca-Cola-stukken. De beurs wordt voor de derde keer in de gebouwen van Coca-Cola in Anderlecht georganiseerd. Om en bij de 700 verzamelaars van over de hele wereld – van in Europa tot Turkije en Tunesië, ja zelfs Mexico – komen dan samen om exclusieve Coca-Cola-hebbedingen uit te wisselen, te kopen of te verkopen.


Een 45-tal standhouders zorgen voor 150 lopende meter Coca-Cola-memorabilia en tussen de tentoongestelde stukken zitten een aantal echte pareltjes: prachtstukken uit de jaren vijftig maar ook het grote kunstwerk “Summer on the Coke side of life” van Peter Blake, de godfather van de Britse popart. Het staat zondag te koop voor 7.000 euro.

De beurs wordt opgezet door twee gepassioneerde Coca-Cola-verzamelaars: Johan van Mierlo en Sandrina van Handenhove, die in de gebouwen van Coca-Cola ook het Coca-Cola-winkeltje ‘Colanuts’ uitbaten. Zij bieden onder andere glazen en aluminium Coca-Cola flesjes aan, maar ook Coca-Cola blikken, reclameborden, oude en nieuwe coolers, sokken, badhanddoeken, ijsemmers, boeken en nog zo veel meer.

Wat ik zo fantastisch vind aan de Coca-Cola verzamelbeurs is om oude bekenden terug te zien, nieuwe vrienden te maken en mensen te leren kennen achter een foto op sociale media. En dat met een ijskoude Coca-Cola in de hand en duizenden Coca-Cola objecten van ons favoriete merk rondom ons”, vertelt Johan Van Mierlo.

Wanneer: 22 april 2018 – 10u tot 16u.
Waar: Bergensesteenweg 1424, 1070 Anderlecht
De toegang is voor iedereen gratis.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.