2018-04-17-inzamelactie-pesticidenSINT-PIETERS-LEEUW: – Pesticiden zijn schadelijk voor mens en milieu. Maak er deze lente eindelijk komaf mee! Breng ze op zaterdag 21 april 2018 binnen in het recyclagepark van Sint-Pieters-Leeuw. In ruil ontvang je een handige voegenborstel (zolang de voorraad strekt).

Planten in de voegen van het terras of onkruid op het wandelpad in de tuin? We grijpen gemakshalve naar pesticiden die schadelijk zijn voor mens en milieu. Ze komen in onze waterlopen terecht en tasten het grondwater aan. Pesticiden bedreigen zo het water waaruit drinkwater gemaakt wordt. Daarom lanceren we samen met de Vlaamse Milieumaatschappij de actie “Een kleine daad, schoon resultaat” op zaterdag 21 april 2018.

Wees er dus snel bij en kom met je pesticiden naar het recyclagepark van Sint-Pieters-Leeuw
op zaterdag 21 april 2018 tussen 10 en 16 uur: Pepingensesteenweg 246!

Meer tips & tricks lees je op de handige website www.mijngifvrijetuin.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.