image002SINT-PIETERS-LEEUW: – Dat Bart A. Cops niet te stoppen is wisten we ondertussen al geruime tijd. De ene single na de andere komt op de markt. Tegen de zomer zal zijn eerste album dan ook een feit zijn. Nu is het de beurt aan Sammy Baker voor een samenwerking.

Bart en Sammy zien de zomer aankomen en kijken reeds reikhalzend uit naar de “minirokjes-tijd”. Ze besloten om de hit van Toni Corsari zaliger, te voorzien van een nieuw jasje. Diego (Pitaboys) werd aangesproken om iets speciaals en modern te doen met deze song, en zo geschiedde. Het is een knaller van formaat geworden waarbij je niet kan blijven stilzitten en gegarandeerd uit de bol zal gaan. Dit is een plaatje dat nog lang zal meegaan op menig feest! Feest, après-ski, enz ten top met de nodige moderne beats en sounds. Er werd een bijhorende videoclip gemaakt met voldoende minirokjes en feest!

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: