RSS

Bart en Sammy brengen single minirokje uit

17 Mrt

image002SINT-PIETERS-LEEUW: – Dat Bart A. Cops niet te stoppen is wisten we ondertussen al geruime tijd. De ene single na de andere komt op de markt. Tegen de zomer zal zijn eerste album dan ook een feit zijn. Nu is het de beurt aan Sammy Baker voor een samenwerking.

Bart en Sammy zien de zomer aankomen en kijken reeds reikhalzend uit naar de “minirokjes-tijd”. Ze besloten om de hit van Toni Corsari zaliger, te voorzien van een nieuw jasje. Diego (Pitaboys) werd aangesproken om iets speciaals en modern te doen met deze song, en zo geschiedde. Het is een knaller van formaat geworden waarbij je niet kan blijven stilzitten en gegarandeerd uit de bol zal gaan. Dit is een plaatje dat nog lang zal meegaan op menig feest! Feest, après-ski, enz ten top met de nodige moderne beats en sounds. Er werd een bijhorende videoclip gemaakt met voldoende minirokjes en feest!

 
Reacties staat uit voor Bart en Sammy brengen single minirokje uit

Geplaatst door op maart 17, 2018 in Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: