RSS

De Lijn Vlaams-Brabant past dienstregeling aan tijdens examenperiode

04 Dec

2016-10-27-bus_de-lijn_vlaams-brabant_01SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze week begint de examenperiode bij de scholen in Vlaams-Brabant. De Lijn past daarom haar dienstregeling aan zodat leerlingen na hun examens vlot en veilig weer thuis geraken.

De aanpassingen gebeuren op maat van de scholen en hun examenregeling. Op heel wat lijnen gelden er wijzigingen tot en met vrijdag 22 december 2017. Reizigers kunnen een gedetailleerd overzicht van de examendienstregeling per lijn vinden in de routeplanner op www.delijn.be en in de app van De Lijn. Daarnaast kunnen reizigers ook terecht bij De LijnInfo op 070 220 200 (€ 0,30/min).

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op december 4, 2017 in Sint-Pieters-Leeuw

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: