2017-11-14-auditie-RedorisVLEZENBEEK: – Redoris organiseert in april 2018 een kindermusical – Alles overboord.

Redoris zit niet stil! Na hun succesvolle voorstellingen met het showkoor, hebben ze nu een aantal interessante projecten voor de 8 tot 14 jarigen! Interesse? Kom dan naar de auditiedag op 18 november 2017 van 10u tot 16u in O.C. De Merselborre (Schaliestraat 2, Vlezenbeek).
Interesse? Meld je snel aan via redorisvlezenbeek@gmail.com


 

2017-11-15-zingforlifeRedoris organiseert “Zing for life” tijdens de warmste week  Hiermee willen ze Rainbow 4 kids steunen!

Zangvereniging Redoris nodigt iedereen die graag zingt uit om mee te doen in een Pop upkoor voor hun concert “ Zing for life” op zaterdag 9 december 2017 om 16u in het OC de Merselborre te Vlezenbeek.
Het repertoire zal bestaan uit kerst- en popliedjes. Dit alles wordt in een hartverwarmende show gegoten. De opbrengst gaat naar Rainbow4kids. De eerste repetitie gaat door op zaterdag 25 november van 9.30u tot 13u in de Merselborre. Deelnameprijs: € 20 voor partituren, verzekering en 1 toegangsticket voor het optreden. Ga samen met onze dirigente Sarah van Hassel en het Redoristeam de uitdaging aan om een voorstelling op poten te zetten in 5 repetities! Zing je niet mee, kom dan alvast luisteren naar het resultaat op 9 december van 16u tot 17u. Aansluitend is er de kersthappening van de VHV op het gemeenteplein.

Voor inschrijving en info:redorisvlezenbeek@gmail.com

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: