SINT-PIETERS-LEEUW: – Ook voor de tiende editie van “Leeuw Rinkt” koos de gemeente voor de klassieke ingrediënten: muziek, dans, standjes van verenigingen, gezellige terrasjes, kuieren langs kraampjes,… Er was dit jaar heel wat volk op de afspraak zodat het zaterdagavond en nacht een gezellige editie werd van het dorpsfeest aan de Rink.


Er waren optredens van de Fanfare Sint-Cecilia, Bram & Lennert, Leeuwse Turnkring & Dance O’ Mania, Modern Fruit, Blast’em, Lobstar en Frimout. En tussendoor gaf Cd-Tahtanka demo’s van Country Linedance. De avond werd afgesloten door DJ For the Record.

Verscheidene aanwezigen noemden het gisterenavond “de beste editie ooit” en daar zal het mooie weer ook wel een rol in gespeeld hebben.

Deze diashow vereist JavaScript.


Eindejaarstentoonstelling kinderateliers kunstacademie

Tijdens Leeuw Rinkt had ook de proclamatie en diploma uitreiking plaats van de kinderateliers van de kunstacademie.
Er werd dit schooljaar ook weer heel wat knape werkjes gemaakt door de leerlingen die je kon bezichtigen op de tentoonstelling in de kunstacademie zelf.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: