2012-12-11-vzw-de-poel_Esdoornlaan_33SINT-PIETERS-LEEUW: – De Poel biedt dag- en woonondersteuning aan volwassenen met een mentale beperking. Een groot deel van onze gasten is ook actief in atelierwerking en arbeidsprocessen. Ook in het houtatelier van Sint-Pieters-Leeuw geven de gasten voortdurend het beste van zichzelf. Ondanks hun beperking, zorgen zij steeds voor een mooi en verkoopbaar houten product.
Van speelgoed tot kleine meubels, van decoratie tot herstellingen, alles is mogelijk en alles is bespreekbaar.

Zo kreeg het houtatelier recent de vraag van basisschool De Kleine Prins te Lennik om enkele houten stuks te maken voor de verfraaiing van de speelplaats. De school en de kinderen waren zeer opgetogen met het resultaat! Hierbij ziet u enkele foto’s.


Ook werkjes op bestelling zijn zeker welkom. Voor meer info, contacteer De Poel vzw te Sint-Pieters-Leeuw, Esdoornlaan 33 op het volgende nummer: 02/377.77.83

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: