RSS

FP Halle-Gooik houdt initiatiedag futsal voor meisjes

13 Apr


2017-04-13-futsal-girlsREGIO: – Halle-Gooik blijft verder groeien en start volgend seizoen met een meisjesploeg futsal! Op zondag 14 mei van 11.30 tot 13 uur is er een initiatiedag voor meisjes van 13 tot 19 jaar in sportcomplex De Bres, Monseigneur Senciestraat 13 in Halle. De deelname hieraan is gratis, inschrijving op voorhand is verplicht.

2017-04-13-futsal-girls-initiatietrainingDeze initiatietraining geldt als kennismaking met futsal en verplicht je niet tot inschrijving voor het komende seizoen.

De ploeg beschikt over enkele ervaren trainsters: Kirsten Cornelis (speelster en jarenlang coach van U16 meisjes SK Leeuw), Silke Van Ginderdeuren (speelster Damesploeg KFC Lennik en jeugdcoach) en Lien Paternot (speelster bij SK Leeuw en zaalvoetbalclub De Harde Kern).

Interesse of vragen? mail naar walravens.wim@skynet.be of bel op het nummer 0484/785.375

 
Reacties staat uit voor FP Halle-Gooik houdt initiatiedag futsal voor meisjes

Geplaatst door op april 13, 2017 in agenda, Sint-Pieters-Leeuw, sport, Zennevallei

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: