REGIO: – Voor het vijfde jaar op rij organiseert Stadsradio Halle (FM 105.6) in 2017 een busreis vakantie naar het zonnige Spanje.


Ook in 2017 staat er een reis op het programma, en dit maal tijdens de week van het Vlaams festival en humor in Benidorm.
Het vertrek is voorzien op vrijdag 10 maart 2017, en de terugreis is 19 maart 2017. Voor het vervoer werd er gekozen voor Royal Class bussen van reizen Lauwers, die ervaring hebben op reizen naar Spanje.
Men verblijft er in Benidorm in het 4 sterren hotel Gran Hotel Bali, dit is met zijn 52 verdiepingen het hoogste hotel van Europa en biedt een onovertroffen uitzicht op de Costa Blanca. Het hotel ligt in de rustige wijk La Cala in Benidorm, op 5 minuten wandelafstand van het Poniente strand. Tijdens het verblijf is er ook een uitstap voorzien naar Guadalest.

Na de vele dag activiteiten is het rond de avond genieten van optredens van verschillende Vlaamse artiesten zoals Lisa Del Bo, Micha Marah, Bart, Vanessa Chinitor, Barbara Dex, Dirk Bauters, Luc Caals & Fried…
Ook aan het thuisfront werd gedacht, en kan men live groetjes doen aan het thuisfront tijdens één van de unieke live uitzendingen.

Prijzen voor deze unieke busreis van 10 dagen:
– Volwassene: Volpension: € 549 p.p. / Supplement éénpersoonskamer: € 140/ 3 de persoon in dezelfde kamer: € 499
– Kinderen: 1e kind: gratis* / 2e kind: € 295*
* van 2 tem 11 jaar, in een kamer met 2 volwassenen, kind tem 1 jaar gratis in een kamer met 2 volwassenen.

Wie nog wil inschrijven en meer info, Stadsradio Halle, Bergensesteenweg 94 1500 Halle tel: 02/361.36.36 E-mail: andre@stadsradio.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: