REGIO: – Vandaag had de jaarlijkse prestigieuze benefietlunch van vzw De Poel plaats in Salons De Waerboom te Groot-Bijgaarden.
De Poel is een Centrum Persoonsgerichte Ondersteuning voor Volwassenen met een beperking. Volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar met een beperking kunnen er terecht voor dagbesteding, wonen en kortopvang.
2016-11-13-benefiet-de-poel_09
De presentatie gebeurde door Kris Baert. Als spreker werd Minister Ben Weyts verwelkomd. Op dit jaarlijkse evenement van De Poel vzw werd een beeldhouwwerk’ Het Jonge Geweld’ van onze bekende Leeuwenaar schepen Luc Van Ruysevelt geveild door notaris Diegenant. De opbrengst van deze veiling ter waarde van 6000 euro gaat integraal naar De Poel vzw met oa. vestigingen in Ruisbroek en Zuun.
Dankzij verschillende sponsors vond ook een tombola met schitterende prijzen plaats ten voordele van De Poel vzw.
Wim Soutaer en Charel van Domburg brachten er de ambiance in.

Deze diashow vereist JavaScript.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: