RSS

Woonwinkel Zennevallei ontvangt 3000ste klant

10 Okt

SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE: – Woonwinkel Zennevallei verwelkomde zijn 3000ste klant. Sinds de opstart in januari 2013 vonden er reeds heel wat inwoners van Halle en Sint-Pieters-Leeuw hun weg naar de woonwinkel; in dit jaar alleen werden er al 650 klanten verder geholpen. De 3000ste klant ontving een kleine attentie van de woonwinkel in de vorm van een huisje vol met lekkers.
2016-10-10-3000ste-klant
Momenteel huur ik een huis in de stad dat binnenkort te groot zal worden voor mij”, zegt Verone. “De woonwinkel heeft mij geholpen om mijn aanvraag voor een sociale woning in orde te maken. Aangezien ik al heel mijn leven in Halle woon, geeft dit mij voorrang”.

Coördinator Els Lehouck licht toe: “Binnen ons werkingsgebied speelt er een lokaal toewijzingsreglement. Mensen die hier reeds lang wonen krijgen voorrang bij de toewijzing van een sociale woning in hun eigen gemeente. Dit is de politiek in zowel Halle als Sint-Pieters-Leeuw.

De intergemeentelijke samenwerking Woonbeleid Zennevallei is een samenwerking tussen de stad en het OCMW van Halle en de gemeente en het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw en heeft als doel de huisvestingsproblematiek in deze regio gezamenlijk aan te pakken. Naast het ontwikkelen van een visie over wonen, het verbeteren van de woonkwaliteit & woonomgeving en het organiseren van lokaal woonoverleg, bouwde de woonwinkel een klantgerichte dienstverlening uit. Hierdoor kunnen inwoners van Halle en Sint-Pieters-Leeuw in de woonwinkel terecht met al hun vragen rond wonen: informatie over huren en verhuren, een inschrijving voor een sociale woning, advies over energiebesparende maatregelen, inlichtingen over premies, enz.

Openingsuren in Sint-Pieters-Leeuw (in het gemeentehuis)
Maandag van 9 tot 12 uur
Woensdag van 9 tot 12 uur
Vrijdag van 9 tot 12 uur

Buiten deze uren kan men eveneens op afspraak bij de Woonwinkel Zennevallei terecht op het nummer 02/371 22 68 loket Sint-Pieters-Leeuw.
Meer informatie kan je ook vinden op de website www.woonwinkelzennevallei.be

 
Reacties staat uit voor Woonwinkel Zennevallei ontvangt 3000ste klant

Geplaatst door op oktober 10, 2016 in Sint-Pieters-Leeuw

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: