dienstencentrum_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – De Leeuwse lokale dienstencentra organiseren op woensdag 24 augustus 2016 een wandeling “hoog boven de Zennevallei”.

De Zennevallei en de aanpalende heuvels zijn voor velen ongekend gebied. Dit is volkomen onterecht want landschappelijk is het één van de mooiste regio’s van Vlaanderen, een pareltje van natuur. Roger Vanginderdeuren laat er ons alle hoekjes van zien. Trek je wandelschoenen aan en open je ogen. Dit is een wandeling voor getrainde stappers want ze gaat over een afstand van 11 kilometer.

Vroeg vertrekken is de boodschap. We spreken om 13.00 uur af aan het Negenhof, Paviljoentje of Meander. Het vertrek is voorzien om 13.30 aan het gemeentehuis van Dworp. Bij pot en pint sluiten we onze namiddag af.
Voorzie u van stevige stapschoenen.

%d bloggers liken dit: