2015-10-22-inhuldiging_huisvestingsproject-Impeleer_Sint-Pieters-Leeuw_01SINT-PIETERS-LEEUW: – Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw wil enkele straten in de wijk Impeleer met dezelfde naam, een nieuwe naam geven. Ook enkele huisnummers van de 160 huizen en appartementen in de wijk zullen aangepast worden.

Er is een verbinding tussen de Pepingensesteenweg en Europalaan die Impeleer heet, maar op die straat komen meerdere doodlopende straatjes uit. Die heten allemaal ook Impeleer en zijn eigenlijk kleine erven in de wijk. Voor buitenstaanders is het erg moeilijk om de weg te vinden en ook voor de hulpdiensten is het moeilijk werken. Vermoedelijk zullen de naamswijzigingen pas plaats hebben op het einde van het jaar. De gemeente gaat over de naams- en huisnummer wijziging voor de buurtbewoners nog een infoavond organiseren.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: