strooidiensten-autostrade_blokstrooienBELGIË: – Het Agentschap Wegen en Verkeer strooide de afgelopen nacht al 1 of twee keer op de strooitrajecten langs autostrades en gewestwegen al naargelang de noodzaak en de omstandigheden.
Op de secundaire wegen kan het op veel plaatsen nog zeer glad zijn.

Daarbij werd sinds gisterenochtend 1561 ton gebruikt om de gladheid te bestrijden.
Ondanks deze massale strooiacties kan het nog hier en daar gevaarlijk glad liggen.
Wij vragen daarom aan de weggebruikers om voorzichtig te rijden en hun rijgedrag aan te passen aan de omstandigheden. Onze strooidiensten zijn momenteel nog steeds actief en volgen de toestand op de weg nauwlettend op“.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: