2016-01-03-affiche-driekoningen-zingenZUUN:- op zondag 3 januari 2016 wordt in de Sint-Lutgardis kerk van Zuun voor het begin van de eucharistieviering van 10.30 u. door de kinderen van de ‘Huppelhoek’ gezongen voor hun Keniaanse vriendjes.

Wim Zeeuwe: “Met het geld dat we ophalen willen we ervoor zorgen dat Sharleen, Dayznavel en Juma terug een heel jaar lang naar school kunnen gaan en iedere schooldag kunnen beginnen met een lekker en gezond ontbijt en ’s middags een warme maaltijd krijgen op de ‘Rainbow4kids’ school van juf Katrien (www.rainbow4kids.be). Wij danken jullie op voorhand voor de centjes die jullie in onze bus steken.
Tijdens de eucharistieviering komen wij samen met Christine en Ida om te luisteren naar juf Katrien, die ons zal vertellen hoe onze drie vriendjes het doen op school.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: