2015-12-13-affiche_WinterWonderWandeling_tvv_DePoelREGIO:- Artsenkring Halle en Omgeving en AZ Sint Maria Halle organiseren dit jaar voor het eerst een benefietactie voor Music For Life(Studio Brussel). Hun Winter Wonder Wandeling gaat door zondag 13 december 2015.

Huisartsen en specialisten uit de regio Halle bundelen de krachten om geld in te zamelen voor vzw De Poel, een centrum voor persoonsgerichte ondersteuning voor volwassenen met een beperking.
Alle inwoners uit de regio worden aangespoord om samen te komen wandelen voor het goede doel op de Winter Wonder Wandeling.

Datum: Zondag 13 december van 13u00 tot 18u00
Locatie: Witte tent te Provinciaal Domein van Huizingen, Torleylaan 100, 1654 Huizingen
Inschrijven: info@artsenkring.be (met vermelding van het aantal personenen)
Actie: De actie bestaat uit verschillende onderdelen:

– Wandelzoektocht voor de allerkleinsten (3 km): een leuke actieve zoektocht helemaal op maat van de kinderen. Vertrek tussen 13u00 en 14u00. Kostprijs: €5 (inclusief warme drank en pannenkoek)

– Winter Wonder Wandeling (8 km): een gezellig wandelzoektocht voor jong en oud. De winnaars krijgen een leuke prijs. Onderweg kunnen de wandelaars genieten van een drankje.
Vertrek tussen 13u00 en 14u00. Kostprijs: €8 (inclusief warme drank en pannenkoek).

– Wandelaars kunnen zich door vrienden en familie laten sponsoren per kilometer.
– Er zal glühwein en warme soep te verkrijgen zijn, alsook frisdrank, bier, cava, pannenkoeken,..
– Kinderanimatie onder de vorm van grimmen en volksspelen. In het domein zelf zijn ook speeltuinen en kunnen er verschillende kleine dieren bewonderd worden.

Om 16u30 is er een akoestisch optreden van Cherchez La Femme, een geweldig muzikaal intermezzo van de band van een lokale huisarts.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: