2015-12-01-puuur-huishoudhulpenREGIO: – VDAB organiseerde eind oktober in een exclusieve samenwerking met Puuur de mobiele opleiding “Schoonmaken bij mensen thuis”. Op die manier wil men aan iedere werkzoekende de kans geven om op een laagdrempelige manier in te stappen in de job als huishoudhulp. 

Tien kandidaten leerden gedurende de afgelopen 5 weken alle kneepjes van het schoonmaakvak. Alle geslaagde kandidaten krijgen een arbeidsovereenkomst aangeboden voor een vaste tewerkstelling als huishoudhulp bij Puuur, een job die garantie biedt op duurzaam werk in eigen streek.

Kelly Musch Kantoorverantwoordelijke Puuur Halle. “We verwelkomen met plezier de 10 afgestudeerde cursisten in ons team van huishoudhulpen. Wij investeren al van bij de opstart in een goede ondersteuning van onze medewerkers. Werkgelegenheid creëren en kansen bieden zijn de kern van onze organisatie. Dit is ook de basis van het systeem van dienstencheques.
Vanuit de regiokantoor van Halle stelt Puuur 160 huishoudhulpen te werk.
Ze werken dicht bij huis en hebben vaste klanten. Ze bedienen 1100 klanten in de ruime regio Halle – Ninove.
Meer info: Puuur.halle@ons.be – www.puuur.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.