2015-10-24-affiche_jaarmarkt-VlezenbeekVLEZENBEEK: – Vanaf dit jaar vindt de jaarmarkt van Vlezenbeek één week later in het jaar plaats, dit jaar op zaterdag 24 oktober 2015. In het centrum van Vlezenbeek wordt het een gezellige drukte waar heel wat te beleven valt. Naast de typische eet- en drankstandjes zullen tal van verenigingen en marktkramers hun waren aan de man brengen.

Hoogtepunt van de dag blijft toch de traditionele ‘kramballekesworp’ om 13.00 uur in een organisatie van de Verenigde handelaars van Vlezenbeek.De kramballetjes(een plastic zakje met een kramiekje en een balletje) worden dan aan de stand van de handelsvereniging te grabbel gegooid. Er vallen voor een totale waarde van 500 euro aan geschenkbonnen te winnen.

Vanaf 10.00 uur wedstrijden voor paarden en duiven. Verder entoonstelling van schapen, geiten, pluimvee en konijnen.
Inlichtingen, deelnemingsvoorwaarden, programma en inschrijvingen: 02 371 63 25

%d bloggers liken dit: