ZUUN: – In woonzorgcentrum Zilverlinde wordt er nog steeds meegereden met de “Tour de Zilverlinde”. Hun eigen ronde van Frankrijk tijdens de tv uitzendingen.
2015-07-22-tourdezilverlinde-06
De bewoners volgen dagelijks de ritten op groot scherm en ze rijden ook een eigen Tour van Zilverlinde. “We dachten dat het leuk was om ook onze mensen warm te maken voor een eigen Tour. In de Tour van Zilverlinde moeten ze 2 km afwerken in een tijdspanne van 5 minuten. We hebben ook een gele trui, een groene trui en een bolletjestrui die we overhandigen aan de beste renners”, verduidelijkt Anita De Muylder van het animatieteam van Zilverlinde. En de bewoners doen dit als echte Flandriens met een rijstgebakje en banaan tussendoor en aangemoedigd door heel wat supporters. Vandaag kregen hun prestaties nog wat extra aandacht door de aanwezigheid van Ring-TV.
Het geel in Sint-Pieters-Leeuw is op dit moment voor Jeanne Vandevoorde.

Deze diashow vereist JavaScript.


zie ook ons artikel van 10 juli toen de “Tour de Zilverlinde” startte.
foto’s: Julien Steens

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: