OUDENAKEN / SINT-LAUREINS-BERCHEM: – Op zondag 28 juni 2015 worden alle inwoners van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem door het gemeentebestuur uitgenodigd voor de inhuldiging van de nieuwe infrastructuur van de Pelikaanberg, Molenborrestraat, Brabantsebaan en Oude Postweg.

Er zal een plaatselijke wandeling gemaakt worden langsheen de Pelikaanberg en de Molenborrestraat. De inhuldiging start om 10.30 uur aan de Pelikaanberg ter hoogte van de Schamelbeekstraat ( ter hoogte van de dynamische lichten ). De verplaatsing tussen Pelikaanberg richting Molenborrestraat gebeurt per fiets via de Brabanstebaan.
Na de wandeling trakteert het bestuur een glaasje in de Molenborre waar op dat moment ‘Kermis onder de Lindeboom’ plaatsvindt.
Je kan er aansluitend genieten van een aperitiefconcert ondersteund door de fanfare Sint-Cecilia.

%d bloggers liken dit: