VLEZENBEEK: – De 10de editie van de Toer de Geuze lokte massaal veel bierliefhebbers uit binnen- en buitenland naar het Pajottenland en de Zennevallei. Heel veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om naar de uitbreiding (zie artikel 28/04/15) van brouwerij Lindemans in Vlezenbeek te gaan kijken.
Lindemans zorgde voor rondleidingen in de brouwerij, foodpairing en kinderanimatie.
2015-05-03-toerdegeuze_Lindemans_02
Geert Lindemans: “We zien dat de interesse in die echt specifieke smaken van Lamnbiek meer en meer toenemen zeker in het buitenland waar echt de Belgische biercultuur beginnen te ontdekken. En echt willen proeven van alle smaken die wij te bieden hebben.

Zo liepen er tussen de brouwketels en in de recent geopende nieuwe afdeling, waarmee de productiecapaciteit verdubbelde Nederlanders, Chinezen, Amerikanen, Ieren, Italianen, Engelsen,…

Deze diashow vereist JavaScript.


De Lindemans-brouwerij mocht maar liefst 3.750 bierliefhebbers verwelkomen tijdens deze editie van de Tour de Geuze.

%d bloggers liken dit: