2015-01-11-affiche-familievoorstellingenVLEZENBEEK: – Zondag 11 januari 2015 om 15.00 uur Familietheater Working Class in De Merselborre.

Cirque Cirqulaire is al jarenlang bekend binnen het Vlaamse circuslandschap met Benjamin Rummens als drijvende kracht. Na opleidingen aan Espace Catastrophe en ESAC combineert hij verschillende podiumkunsten met circus en goochelkunsten. Steeds opnieuw met intieme en unieke voorstellingen met een vleugje humor.

In ‘Working Class’ verkent hij de grenzen van de ‘Magie nouvelle’ op een poëtische, creatieve en vernieuwende wijze.
Benjamin neemt ons mee in het akelig herkenbaar verhaal van een grijze muis op het werk. Een man met zijn gewoontes, handelingen en tics die ook nog eens achtervolgd wordt door mooie en minder mooie herinneringen. In de ene scène leeft hij, en naarmate de carrière vordert, wordt hij geleefd.
Working Class volgt de man in de verschillende fasen van zijn leven. Van de conciërge die het bureau vóór het krieken van de dag schoonmaakt, over de administratieve bediende tot aan de directeur die ‘alles in goede banen’ leidt en er op toeziet dat de rekeningen kloppen…
De leuke details en de overvloed aan herkenbaarheid maakt deze woordenloze voorstelling meeslepend, mooi maar eenvoudig. Een aanrader !

Prijs: € 6 VVK – € 8 kassa

Organisatie: PEVA vzw Cultuurcentrum Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be. Tickets kunnen on-line aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma

%d bloggers liken dit: