huisvuilzakken_restaval_Sint-Pieters-LeeuwVLEZENBEEK / RUISBROEK: – De regionale staking op maandag 8 december 2014 in Vlaams-Brabant kan gevolgen hebben voor de ophaling van het afval. Daarom wil Haviland waarschuwen voor mogelijke verminderde of zelfs geen dienstverlening op die dag van de huisvuil en GFT ophaling in Vlezenbeek, Ruisbroek, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem. De kans is immers reëel dat de ophaaldiensten niet of slechts gedeeltelijk uitrijden.

Haviland kan helaas niet voorspellen of de ophalers maandag hun ophaalrondes zullen starten. En zelfs indien men uitrijdt, is de ophaling niet (helemaal) gegarandeerd: door blokkades of sluiting van verwerkingsinstallaties zouden de ophaalwagens niet overal het afval kunnen ophalen of het opgehaalde afval niet kunnen lossen.

Haviland garandeert dat zij prioritair restafval zullen ophalen. De overige fracties zullen in de loop van de betreffende week opgehaald worden. Haviland verontschuldigt zich voor het ongemak dat de staking voor u kan meebrengen.

%d bloggers liken dit: