2014-10-27-cinema-colomaVLEZENBEEK: – Cultuurcentrum Coloma heeft 2 films in petto in De Merselborre, Schaliestraat 2, Vlezenbeek.

Nu zondag 2 november 2014 wordt om 15 uur de spannende prent Oorlogsgeheimen vertoond.

Tuur en Lambert zijn onafscheidelijke vrienden. Ook aan hun idyllische dorp gaat de oorlog niet voorbij. Tuurs ouders gaan in het verzet terwijl die van Lambert Duitsgezind zijn. Dan komt Maartje in het dorp wonen.
Zij heeft een geheim dat ze enkel met Tuur deelt. Die keuze drijft de jongens uit elkaar en brengt Tuur in groot gevaar. Hij dreigt niet alleen z’n vriendschap met Lambert, maar zelfs z’n hele familie te verliezen.

En op vrijdag 7 november 2014 om 20.30 uur kunnen jullie dan weer genieten van War Horse.
Er is ook een middagvoorstelling om 14.30 uur!

Deze film begint met de opmerkelijke vriendschap tussen een paard, Joey, en Albert, die hem getemd en getraind heeft. Nadat ze bruusk uit elkaar worden gehaald, volgt de film het paard in zijn tocht door de oorlog. Joey inspireert iedereen die hij op z’n reis tegenkomt – de Britse cavalerie, Duitse soldaten, een Franse boer en zijn kleindochter – tot de film een emotionele climax bereikt in het hart van No Man’s Land…

Beide films worden vertoond in De Merselborre Vlezenbeek.
Tickets zijn te koop voor €3, maar jeugdverenigingen en bewegingen die in groepsverband komen en minstens met 10 kinderen zijn, kunnen tickets kopen voor slechts 2 euro per persoon.
Laat deze kans op een unieke filmnamiddag niet liggen!
Info & tickets:CC Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.behttp://www.colomaspl.be

%d bloggers liken dit: