2014-06-15-flyer_feestevenement-wandelnetwerk-PajottenlandPAJOTTENLAND: Ontdek het grootste Wandelnetwerk van Vlaanderen tijdens het Feestevenement op zondag 15 juni 2014 in en rond het Baljuwhuis van Galmaarden.

Wandelen langs de nieuwe knooppunten – Koetsritten naar Trekpaardenmusum – Koesterburen: Ringmus, Markpad – Fotozoektocht Pajottenland van je bomen/dromen – Alle afstanden, met of zonder buggy – Koesterburenkermis en Vlaamse volksspelen – Streekproducten in de Baljuwtuin – Muziek en optredens in Kiosk…. Voor je hele gezin!

Zondag 15 juni 2014 van 13 tot 18 uur aan het Baljuwhuis, Kammeersweg 2 in het centrum van Galmaarden.

Bruegel trekt z’n wandelschoenen aan! Het nieuwe Wandelnetwerk Pajottenland telt meer dan 750 km bewegwijzerde trage wegen. Het bestaande wandelnetwerk in Gooik, Lennik, Pepingen en Roosdaal breidt uit naar Bever, Galmaarden, Herne en stukken van Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw. En ook Geraardsbergen en Ninove in Oost-Vlaanderen doen mee. Meer info: www.pajot-zenne.be/expeditie

%d bloggers liken dit: