2014-05-05-Met-de-ogen-dichtVLEZENBEEK: – Vrijdag 16 mei 2014 om 20 uur in OC De Merselborre optreden van Leo Van der Elst ” Met de ogen dicht “.

Met de ogen dicht met Leo Van der Elst is een buitenbeentje, een voorstelling die niet zo makkelijk onder één noemer te catalogeren valt. Centraal staat het verhaal van de Rode Duivels : de huidige, talentvolle generatie en voor de gouden, succesvolle generatie van 1986. De legende van Mexico wordt helemaal in een nieuw jasje gestoken.

Met de ogen dicht’ mikt niet alleen op de vele mensen die het succesverhaal in 1986 bewust hebben meegemaakt. Ook jongeren worden nauw betrokken in dit verhaal. De link met de prestaties van de huidige Rode Duivels wordt flink in de verf gezet.
‘Met de ogen dicht’ is een voorstelling met frisse, verrassende elementen waarbij inventief omgesprongen wordt met legendarisch archiefmateriaal. De makers hebben ervoor gekozen om de kracht van de verbeelding te laten spreken, ruimschoots aangevuld door het gebruik van klankfragmenten, uniek fotomateriaal, filmfragmenten die speciaal voor de voorstelling ontwikkeld zijn en twee sterke vertellers die perfect op mekaar ingespeeld zijn.

€ 10 vvk – € 12 kassa
TICKETS via cultuur@sint-pieters-leeuw.be – 02 371 63 08/09 of via de Bibliotheek, Rink 2

%d bloggers liken dit: