REGIO: – Op zaterdag 3 mei 2014 om 09.00 uur kan je op Stadsradio Halle 105.6 FM. luisteren naar  het radio programma “Open Kaart” van Kris Baert met als eregaste Marleen Merckx, gekend van de ÉÉn-serie Thuis.
2014-05-01-stadsradio-marleen-merckx
Ook het Broederschap Onze-Lieve-Vrouw van Halle was te gast in het programma. Deken Raymond Decoster en voorzitter Johan Vencken geven er uitleg over de broederschap en uiteraard ook de Mariaprocessie van 8 juni 2014. De samenzang van “Liefde gaf U duizend namen” helemaal op het einde was een heus hoogtepunt. Verder gaf Voorzitter Johan Vencken ook een primeur weg over de plannen van de Broederschap in 2015, het jaar dat de basiliek heropend wordt voor het grote publiek. Wie deze primeur wil kennen, stemt zaterdag af op Stadsradio Halle op 105.6 FM.
Meer info: www.stadsradio.be

%d bloggers liken dit: