2014-02-06-affiche_Moi non plusVLEZENBEEK: – Zondag 16 februari 2014 om 15.00 uur in De Merselborre: “Moi non plus”

Moi non plus – Zinnenprikkelend verteltheater door Tania Poppe, Ianka Fleerackers en Ann Ceurvels in een gedurfde voorstelling vol passioneel gelezen en stomend gefluisterde literatuur. Tim Visterin en Dries Verhaert proberen zich al musicerend recht te houden tussen al dat prikkelend lekkers. Tijdens de voorstelling kan je proeven van de gepersonaliseerde pralines die shock-o-latier Dominique Persoone speciaal maakte voor de actrices Ianka Fleerackers.
Eén iemand uit het publiek wint bovendien een geschenkbon van 50 euro van Dominique Persoone, genoemd als beste chocolatier van België.

Prijs: vvk 13 euro – kassa 15 euro
kaarten via:Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: