VLEZENBEEK – In de feesttent de Baljuwhoeve in de Rekerstraat 9 begonnen gisterenavond de Hoebelfeesten met de Joe fm ” The greatest Hits party” .
Meteen het startschot voor 5 dagen feest in Vlezenbeek.
2013-08-14-hoebelfeesteJoefm
Het was de eerste keer dat de Joe fm party  langs kwam maar de sfeer zat er goed in met muziek uit de 80′s, 90′s and nillies en bijhorende lichtshow. Het werd dan ook meteen een topavond.

donderdag 15 augustus 2013: Boesteringkermis
Vanaf 12.00 uur  extra grote Boesteringen en Brochetten
18.00 uur Octopus Live band
20.30 uur Choco La MOusse

vrijdag 16 augustus 2013: Beatzparty
Aanvang 22.00 uur met DJ Ward & Laurent Wery

zaterdag 17 augustus 2013: om 21.45 uur De corsari’s
De Corsari’s, met als toetsenman een rasechte Vlezenbekenaar: Pieter Goossens.
zaterdag 17 augustus 2013: Om 23.45 uur Café Flamand
Wat hebben Will Tura, De Kreuners, K3, Clouseau, Christoff én Louis Neefs gemeen?
Ze hebben allemaal hun plekje in CAFÉ FLAMAND. Een live-show waar Miguel Wiels en Peter Van de Veire je meesleuren door 50 jaar Nederlandstalige hits uit Vlaanderen. Mét één van de beste live-bands van dit moment. Na twee jaar vernieuwt een goed restaurant zijn kaart ook wel ‘s. Net als CAFÉ FLAMAND. Deze zomer brengen ze een vernieuwd repertoire, een nieuw decor, nieuwe kostuums én hetzelfde enthousiasme. Miguel en Peter brengen nog steeds 3 verschillende en verrassende gastartiesten mee.

zondag 18 augustus 2013: familiedag & spel zonder grenzen
Tent open vanaf 13 uur, ingang gratis Gerrit Decock: ‘Vernieuwing ook met de familiedag: uiteraard blijft het Spel zonder grenzen op de agenda, maar we vullen aan met een wandelzoektocht van 5 km, een dansinitiatie m.m.v. Gympie, een optreden van Pipo en Pipette (16u) een grimmage stand en een oude volksspelen stand.’

3 comments

  1. Is dat nu echt zo moeilijk om een redacteur te vinden die foutloos kan schrijven? En ook nog eens iemand die het allemaal naleest? de correcte schrijfwijze is “greatest” !Als je weet dat je artikels door duizenden mensen gelezen worden, vergewis je ervan dat ze géén taal- of spellingsfouten bevatten, en zeker al niet in een titel!!

    1. meneer Laureyns, als U zou weten dat deze nieuwssite een vrijwillig eenmansinitiatief is en zou beseffen hoeveel onbezoldigde tijd dat vraagt, dan zou U zich allicht ook zo druk niet maken om een zetduivel of een dt-fout. Perfectie is niet van deze wereld.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: