2013-08-10-affiche_B-meetingHUIZINGEN: – Op zaterdag 10 augustus 2013 organiseert Atletiekclub Olympic Essenbeek-Halle voor de 8ste maal de “Internationale Allonsius Sport”, B-meeting. Deze open meeting gaat door in het Provinciedomein Huizingen, ingang hoek Alsembergsesteenweg/Torleylaan te 1654 Huizingen. Alle atleten en atletes van Olympic Essenbeek Halle kunnen je vocale steun zeker gebruiken op zoek naar mooie PR’s in dit sterk internationaal deelnemersveld!

Een geldprijzenpot van ongeveer 6.450 €, gaande van 10 € tot 200 € is voorzien per nummer volgens de geleverde prestatie en behaalde plaats. Een aantal disciplines behoren tot de “Olympic Four” en krijgen een opwaardering van het prijzengeld.

Lokale junior Isaac Kimeli, regerend Belgisch kampioen veldlopen bij de juniores, zal het Belgisch record van de juniores op de 2000m aanvallen en dat staat op dit ogenblik op 5.17.72. Het Europees record bij de junioren staat op 5.04.50 en wie weet kan de atleet van Tim Moriau dat ook van de tabellen vegen. Gezien zijn huidige vormpeil zal hij er alleszins niet voor terugdeinzen.

Ook aan de jongste atleten werd gedacht in Huizingen. Net zoals vorig jaar mogen zij ook hun spikes aanbinden tijdens het voorprogramma, dat start om 13u30. Op deze manier kunnen deze 6- tot 13-jarigen mee genieten van de fantastische sfeer die er heerst op de OEH-meeting.
Klik hier voor het volledige programma .

%d bloggers liken dit: