SINT-PIETERS-LEEUW / SINT-GENESIUS-RODE: – De organisatoren van het Festival Volkin ‘Ro 2013 lieten tijdens de rockrally Zennetoer hun oog vallen op de 21-jarige singer/songwriter Ftakke, alias Fabyan Pasteleurs, uit Sint-Pieters-Leeuw.
Volkin ‘Ro heeft dit jaar plaats op zaterdag 10 augustus 2013 in GC de Boesdaalhoeve te Sint-Genesius-Rode. Ftakke zal het familiefestival openen om 14u30.
2013-08-06-fta

2013-08-10-affiche_volk-in-ro

Ftakke zingt en speelt gitaar, basgitaar en allerlei percussie. Hij past een heel aparte techniek toe, namelijk percussiegitaar en werkt met LOOP-station waardoor hij op zijn eentje als een volwaardige band overkomt. Dankzij zijn aparte gelaatsuitdrukkingen, lichaamstaal, speciale stemgebruik en natuurlijke
flair neemt hij de toeschouwers steevast mee in zijn enthousiasme. De muziekstijlen die hij brengt zijn Indierock, Folk en Reggae. Tijdens zijn optredens brengt hij enkele covers maar de nadruk ligt vooral op eigen nummers met unieke songteksten die jong en oud een happy feeling geven.
Ftakke kan zijn creativiteit eveneens kwijt in zijn animatiefilms. Hij heeft net zijn Bacheler behaald aan de afdeling Animatie in het Rits in Brussel en maakte zijn eigen muziekclip als eindwerk. Deze is te zien op YouTube onder de titel Selective Garbage Can, zie http://www.youtube.com/watch?v=aU_-WtexbnA
Iedereen van harte welkom op zaterdag 10 augustus om 14u30 in GC de Boesdaalhoeve. Inkom is gratis
.

%d bloggers liken dit: