VLEZENBEEK: – De Belgische Tuincentra Vereniging organiseert voor de 2e maal de ‘Garden Centre Awards’. 9 absolute toppers dingen mee naar de titel van ‘Tuincentrum van het jaar 2012’. Bij de genomineerden ook Tuincenter Lissens uit Opwijk en Inter-Arbo uit Vlezenbeek.

De Belgische Tuincentra Vereniging organiseert voor de 2e maal de Garden Centre Awards. Deze Award waardeert verdienstelijke tuin- en plantencentra*. Hiertoe hebben 8 professionele juryleden 28 aangemelde tuin- en plantencentra in Vlaanderen grondig gescreend. Basis hiervoor zijn diverse criteria zoals klantgerichtheid, productpresentatie en kwaliteitszorg, alsook instore en externe communicatie. Een anonieme mystery shopper vervolledigde de jury. De mystery shopper keek vooral naar de wijze waarop het bedrijf omgaat met de klant inzake communicatie, informatie en service.

alfabetische volgorde zijn dit Aquabotanica uit Veurne, Genker Plantencentrum uit Genk, Tuincentrum Goessens uit Erpe-Mere, Inter-Arbo uit Vlezenbeek, Intratuin uit Zwijndrecht, Tuincentrum Lissens uit Opwijk, Tuincentrum Luyckx uit Gistel, Tuincentrum Van Gastel uit Ekeren en Tuincentrum Van Gastel uit Olen. Stuk voor stuk professionele topzaken, waar tuin en plantenliefhebbers kunnen genieten van kwaliteit, vakkennis en service!

Uit de 9 genomineerden zal de jury tijdens de nocturne van de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo de begeerde titel “Tuincentrum van het jaar” en “Plantencentrum van het jaar” toekennen. Deze prestigieuze prijsuitreiking gaat door op maandagavond 24 september.

Inter – Arbo: Lenniksebaan 1358 te Vlezenbeek – 02 569 28 90 – www.inter-arbo.be

%d bloggers liken dit: