VLEZENBEEK: – Zangvereniging Redoris vertoont de musicalfilm ‘Singin’ in the Rain’ en leidt de film in met een muzikale act!
Op zondag 19 februari 2012 om 14.30 uur in O.C. De Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek.

Singin’ in the Rain is een Amerikaanse musicalfilm van Gene Kelly en Stanley Donen uit 1952 met in de hoofdrollen Kelly en Debbie Reynolds. De film wordt niet alleen als mogelijk de beste musicalfilm ooit gezien, maar wordt ook steevast opgenomen in verschillende lijsten van beste films ooit.

Het verhaal gaat over de gevestigde sterren Don Lockwood en Lina Lamont (Jean Hagen), die met groot succes de ene na de andere stomme film uitbrengen, volgens een vast patroon (“If you have seen one, you have seen them all”). In de media worden zij afgeschilderd als liefdespaar, iets dat niet overeenstemt met de realiteit, maar niettemin toch graag geloofd wordt door Lina. Daarentegen brengt Don zijn tijd buiten de studio bijna uitsluitend door met zijn beste vriend Cosmo Brown en later ook met zijn nieuwe vriendin Kathy Selden.

%d bloggers liken dit: