SINT-PIETERS-LEEUW – Open Vld en Open Vld senioren Sint-Pieters-Leeuw hielden hun nieuwjaarsreceptie in zaal De Lantaarn Galgstraat te Sint-Pieters-Leeuw.
 
Het was een heel gezellige namiddag en avond.
Eerst was er het officiële gedeelte met de nieuwjaarswensen van schepen Fons Geeroms, geflankeerd door de voorzitster van Open Vld senioren, Renelde Buydens en de voorzitter van Open Vld Sint-Pieters-Leeuw, Alain Carremans.

Daarna was staatssecretaris voor asiel en migratie, Maggie De Block aan het woord als gastspreker. Naast de nieuwjaarswensen, maakte mevr. De Block de aanwezigen wat wegwijs in haar beleidsnota, die de afgelopen dagen al heel wat stof deed opwaaien. Nu meestal is dit steeds het geval als men zaken wil aanpakken en veranderen.

Nadien zorgde het orkest van René Scohy voor de gezellige sfeer. Al gauw stond de dansvloer afgeladen vol, met heel veel plezier en ambiance!

%d bloggers liken dit: