ZUUN: – Op zaterdag 14 januari 2012 nodigt de Koninklijke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun jullie allemaal uit om mee te genieten van het jaarlijks winterconcert. Zo’n 60 muzikanten (jong en oud) brengen die avond muziek van de bovenste plank onder leiding van hun dirigent dhr Willy Clabos.

Walter Defossez : “Om het 110-jarig bestaan van de harmonie in de verf te zetten, heeft de harmonie dit jaar een special guest uitgenodigd. JackoBond komt in het tweede deel van het concert met de muzikanten meezingen. In haar eigen stijl brengt ze persoonlijke nummers en van andere zangers. JackoBond (Riet Muylaert) won in 2009 de wedstrijd “Zo is er maar één”, waarze uitblonk door haareigen stemgeluid en pit in de optredens.”

Het concert start stipt om 19.30 uur in Centrum Sint-Lutgardis Zuun – Arthur Quintusstraat

Wil je mee genieten van deze muziekavond dan kan je steeds kaarten verkrijgen bij muzikanten en bestuursleden. In voorverkoop betaal je er 10 euro voor. Aan de kassa betaal je 12 euro.

Bestellen vooraf kan ook: Ellen Clabos: 0494/13 41 19 – harmonie.sintelutgardis@hotmail.com

%d bloggers liken dit: