ZUUN: – Op op zondag 8 januari 2012 voor het begin van de gebedsdienst om 10.30u. in Zuun gaan de kinderen van de Huppelhoek, sterzingen tvv. Rainbow4kids.

In Zuun leeft het project van juffrouw Katrien in Kenia nog steeds. Vorig jaar hebben de kinderen met Driekoningen een eerste maal gezongen voor Rainbow4kids en met de opbrengst konden 3 kinderen het hele jaar 2011 de schooldag beginnen met een ontbijt en ’s middags kregen zij ook een warme maaltijd.

Wim Zeeuwe: “Tijdens ons bezoek aan de school in juli 2011 hebben we zelf kunnen vaststellen dat de kinderen en hun ouders dit zeer op prijs stellen
De kinderen van Zuun zijn nu zelf komen vragen om bij gelegenheid van Driekoningen opnieuw voor hun sponsorkindjes te mogen zingen, zodat met de opbrengst hun Keniaanse vriendjes ook in 2012 weer dagelijks van een goede maaltijd kunnen genieten.
Zij gaan dit doen op zondag 8 januari 2012 voor aanvang van de gebedsdienst van 10.30 u. in de Sint-Lutgardiskerk te Zuun in de Arthur Quintusstraat. Zij zijn op post vanaf 10.00 u.Zij danken u op voorhand voor uw steun en belangstelling.”

KENIAREIS 2012
Ook in 2012 wordt er door Govaka, de vakantiedienst van kwb, opnieuw een zestiendaagse reis naar Kenia georganiseerd en dit van zondag 15 juli tot en met maandag 30 juli 2012. Net als in 2011 maken we deze reis een driedaagse safari, uitstappen naar Mombasa en het Wasini-eiland. Maar het hoogtepunt is zeker het bezoek aan de Rainbow4kidsprimaryschool, waar we een hele dag gastvrij en hartelijk ontvangen worden. Daarnaast maken we nog wandelingen waar we kennis maken met het echte Kenia, achter de poorten van de luxe hotels.
Voor meer informatie, programma en prijzen, kijk eens op www.govaka.be en klik cultuurreizen aan en vervolgens ‘Kenia’.
U kunt ook altijd terecht bij de begeleider van deze reis:
Wim Zeeuwe wim.zeeuwe@telenet.be

%d bloggers liken dit: