RUISBROEK: – Op zaterdag 4 februari 2012 om 20u vindt in zaal Ons Huis het digifestival van fotoclub Open Vizier plaats. Aan het festival is een wedstrijd verbonden waarvoor je nu kan inschrijven.

De avond zelf wordt een selectie van de ingezonden beelden geprojecteerd, alsook verscheidene digitale klankdiareeksen door de leden individueel of in groep gemaakt.
Traditioneel zijn er ook ballekes met kramiek verkrijgbaar ( dit is een klassiek Ruisbroeks kermishapje )
Het thema van de wedstrijd is vrij, maar er is een apart thema “kinderen” ter ere van onze in 2004 overleden kindervriend/erevoorzitter Pieter Deboeck, waarvoor we de prijs die zijn naam draagt uitreiken.
Het is vooral een gezellige avond waar bij pot en pint kan nagepraat worden.

Deze wedstrijd – met vrij onderwerp – is bestemd voor iedere amateurfotograaf.
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 5,- per 5 beelden. Het aantal beelden per deelnemer is beperkt tot 10.
De beelden dienen in jpg-formaat, op een kwaliteitsvolle cd-rom/dvd-rom in een afgesloten schijfsessie aangeleverd te worden. Cd-rw/dvd-rw is niet toegelaten.
Op de cd-rom/dvd-rom staat in onuitwisbare inkt de naam van de individuele deelnemer of club. Klevers op de cd-rom/dvd-rom zijn niet toegelaten.
De afmetingen van een beeld in landschapsformaat moeten 1024 pixels en de afmetingen van een beeld in portretformaat moeten 768 pixels op de langste zijde bedragen. Andere formaten worden niet weerhouden!
De maximale bestandsgrootte is 4 MB. Het kleurprofiel is sRGB.
De inzendingen mogen bestaan uit analoge beelden die werden gedigitaliseerd en/of uit rechtstreeks digitaal opgenomen beelden.

Alle inlichtingen over de wedstrijd en over OPEN VIZIER zijn te verkrijgen via:
Secretariaat OPEN VIZIER
  Pieter Michielsstraat 18, 1601 Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw)
of via:René Van Tilborgh: 0495 14 33 13 of Martin Vandeweyer: 0478 33 32 98.

%d bloggers liken dit: