ZUUN: – KAV Zuun nodigt u op 12 oktober 2011 om 19.30 uur uit voor een meewerkles ‘high tea’.

High tea, zet thee in het middelpunt, maar niet zonder heerlijke hapjes. Tijdens deze les maken we kennis met een ruim assortiment van groene, zwarte tot witte thee en proeven we van enkele soorten. Naast thee worden er ook hapjes geserveerd, meestal in drie gangen: sandwiches en hartige hapjes, scones met jam en room en tot slot cake, koekjes en bonbons. Vaak worden al deze lekkernijen geserveerd op een etagère. Dit is een meewerkles.

Prijs: 8 euro: niet KAV leden – 5 euro: KAV leden
Locatie: Parochiecentrum Zuun, Arthur Quintusstraat 22
Inschrijven en info bij: Hilde De Blieck, 02 377 88 46

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: