VLEZENBEEK: – Peter Van de Veire en Miguel Wiels zijn na hun samenwerking in ‘Peter Live’ nog niet uitgekeken op elkaar. Met ‘Café Flamand’ stellen ze een nieuw muzikaal project voor, dat “het grootste karaokefeest van Vlaanderen” moet worden. Op 14 augustus 2011 zijn ze gastheer in Vlezenbeek.

50 jaar geleden stond Bobbejaan Schoepen op nummer 1 met ”Ik heb Eerbied voor jouw Grijze Haren”. Een jaar later scoorde Will Tura met ”Eenzaam Zonder Jou”. Noem het gerust de officieuze start van de commerciële Vlaamse muziek. 50 jaar later kunnen we een paar iPods vullen met Vlaamse hits. En dat willen Miguel Wiels en Peter Van de Veire deze zomer vieren. Omdat ze eerbied hebben voor die hits. En ook omdat ze eenzaam zijn zonder jou. Dus vieren ze het mét publiek. Met live-muziek. Met CAFE FLAMAND!

Stel u even voor: een warme binnenstad, wreed schone mensen én een prachtig podium. Daarop: (Hey) Lekker Beest Miguel Wiels met zijn live-band én (Dag) Vreemde Man Peter Van de Veire met zijn microfoon. Met uitsluitend Vlaamse Klassiekers die het publiek kunnen meebrullen.

Ze nemen elke keer een paar straffe Vlaamse artiesten mee. Paul Michiels, Walter Grootaers, Kris Wauters, Free Souffriau, Johan Verminnen, Axl Peleman, Günther Neefs, Niels Destadsbader … maar je weet nooit van tevoren wie het zal zijn. CAFE FLAMAND zorgt voor het grootste karaoke-feest van Vlaanderen. Iedereen kan en zal meezingen!

Iedereen kan meezingen op basis van de Café Flamandkrantjes die bij elke show worden uitgedeeld.

meer info: www.cafeflamand.be

1 comment

  1. beste café uitbater
    dit is een oproep tot indienen van een schadeclaim , indien je veel klanten of gewoon verlies lijd door de invoering van het rookverbod kan je deze schade nu aanklagen zoals er ook in Holland gebeurt is , waardoor vele zaken dit daar gedaan hebben en ze de wet noodgedwongen hebben moeten versoepelen nu is hetzelfde in België opgericht nl de organisatie MAATSCHAP HORECACLAIM BELGIE , EN STICHTING HORECACLAIM NEDERLAND naar een initiatief van de Nederlandse zakenman frederic matthaei
    veel succes!! en zegge het voord , info op fedcaf .be en faceboekpagina : roken is ons recht .

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: