SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 10 december 2010 brengt Ceske Trio een sinterklaasconcert.

Milan Langer – Piano Dana Vlachová – Viool Miroslav Petráš – Cello Ceske Trio is een ensemble van superlatieve kwaliteit, wereldwijd geroemd als uitmuntend representant van de fameuze Tsjechische muzikale traditie.

Ceske Trio oogst telkens weer eclatant succes bij jaarlijkse concertreizen naar de Verenigde Staten, Korea en Japan. Na meerdere tournees in ons land de afgelopen decennia zijn ze ook bij ons op vele concertpodia uitgegroeid tot één van de absolute favorieten. In de thuishaven Praag wordt Ceske Trio als ensemble van het hoogste cultureel belang enorm gewaardeerd. Zo speelt Ceske Trio op 23 februari 2011 in het Rudolfinum hét concert naar aanleiding van de tweehonderdjarige verjaardag van de stichting in 1811 van het Praagse Conservatorium.

Reserveer tijdig!
– tot 54: 15 euro;
– 55+ en -26: 10 euro;
– muziekacademiestudenten tot achttien jaar: 7 euro;
– persoon met handicap en één begeleider: 15 euro.
Op 10 december 2010 om 20.00 uur in Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma,
Joseph Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw
Meer info en reserveren viaContact: Lut Moriau – Sigrid Vander Meeren
02 371 22 62 – 02 331 18 71 denis.deneulin@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: