ZUUN: – KWB Zuun en Chiro-Zuun organiseren we op zaterdagavond 13 november 2010 opnieuw hun jaarlijkse “Harry potter” avondwandeling.

We verzamelen om 18.30 uur aan de kerk van Zuun om, na de nodige informatie, stipt te vertrekken om 19.00 uur via ‘car-pooling’. Waar de ‘griezels’ nu hun tenten zullen opslaan moet tot dan een verrassing blijven. Het zal zeker niet te ver verwijderd zijn van ons KWB-lokaal maar persoonlijk vervoer zal wel nodig blijken. Stevige wandelschoenen zijn ook nodig, vooral bij griezelig weer. De versnaperingen, warme choco en opkikkerende borrel achteraf wordt uiteraard gereserveerd op een rustig plekje in het bos. Nadien kan iedereen nog terecht in ons lokaal ‘Trapken Af’ voor een warme kom heksensoep en iets om te knabbelen.

Dit alles voor de prijs van € 2,50 per persoon (gratis tot en met de leeftijd van 12 jaar).

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 11 november.
Wacht aub niet tot de laatste dag om in te schrijven, dit vereenvoudigt aanzienlijk de voorbereidingen.

Prijs: 2,50 euro per persoon voor de heksensoep en hotdog.
Locatie: Sint Lutgardiskerk, Arthur Quintusstraat
1600 Sint-Pieters-Leeuw
info:  0476 67 14 88 – www.kwbzuun.be – yves.adriaens@telenet.be

%d bloggers liken dit: