VLEZENBEEK: – Zoals elk jaar weer zijn er de HOEBELFEESTEN te Vlezenbeek. Dit jaar gaan ze door van 12 tot en met 15 augustus 2010.

De reuze feesttent in de nederstraat opent op donderdag 12 augustus vanaf 16 uur met het HOEBELCAFE.
Vanaf 19 uur zijn er live optredens van Kim, Gus Luxmore, Feedback, Pili-Pili, JiNX en The Boozers.
Vorig jaar was het ‘Hoebelcafé’ een nieuw concept op de feesten. Na talrijke goede commentaren doen ze er dit jaar nog een groepje bij. Zes niet te missen live optredens! De tent is open vanaf 16u voor de mensen die na een harde werkdag al even willen uitblazen met een leuke babbel, een kaartje willen leggen en natuurlijk iets willen drinken. Optredens starten vanaf 19u.

19u Kim, 19.30u Gus Luxmore, 20.30u Feedback, 21.30u Pili-Pili, 22.30u JiNX, 23.30u The Boozers
INGANG GRATIS

Hoebelfeesten 2010 - www.hoebelfeesten.be
Hoebelfeesten 2010 - http://www.hoebelfeesten.be

Op vrijdag 13 augustus is er de Q-PARTY, met het foute uur van Sven Ornelis.

Goede muziek blijft de beste garantie voor het succes van de Q-Party’s.
Sven Ornelis is één van de weinige DJ’s die de combinatie van radio maken en het betere livewerk beheerst. Op iedere Q-party brengt Sven “Het foute uur” dat meestal wel uitloopt tot 2 foute uren. Niet omdat het moet, wel omdat hij het leuk vindt, en zo vindt ook het publiek…

Ward en Sven zijn een graag gezien duo en vele feestlocaties worden telkens verrast door hun ijzersterke live set met vele grappen en grollen en “niets anders dan goede muziek”…

Een spectaculaire omkadering met talloze plasmaschermen, projecties en blinders staan ook dit jaar centraal in het nieuwe concept van deze Q-Party! Party fun wordt vanaf nu een totaal-ervaring van geluid, lichteffecten en beeld. De Hoebelfeesten tekenen voor een professionele aanpak en garanderen een wervelend spektakel op hoog niveau.AANVANG 21u – INGANG 10€

Zaterdag 14 augustus staat opnieuw de Beachparty op het programma met special guest DJ PAT KRIMSON.
Natuurlijk brengt de muziek, het nieuwe decor met videowall, het reuze zwembad met strand en de cocktailbar iedereen in een zomerse vakantiestemming.

DB HAIFAX – REUZE ZWEMBAD – VIDEOWALL- NIEUWE COCKTAILBAR
AANVANG 21u – INGANG 6€

Traditioneel op 15 augustus is het BOESTERINGENKERMIS
met om 14 uur Poppentheater Ja-Ja , enkele springkastelen en een schminkstand voor de kinderen. Afsluiten doen we om 19 uur met een live optreden van CHRISTOFF & LINDSAY.

12u Boesteringenkermis
Traditioneel op 15 augustus de boesteringenkermis. Natuurlijk zijn er ook brochetten en pensen verkrijgbaar. Doorlopend van 12u tot 19u. Iedereen welkom!!!

14u Poppentheater Ja-Ja
Theater ja-ja, Het Gooiks Reizend Poppentheater, zag het levenslicht in 1996. Met onder andere de voorstellingen Pinokkio, Afrika, Grimm-Gromm en een 5-tal Sinterklaasverhalen trok het Poppentheater de afgelopen 14 jaar in heel Vlaanderen rond. Tijdens de zomer van 2009 werd het levensgrote schip ‘De Matis’ te water gelaten en beleefden de opvarenden al heel wat avonturen.

19u CHRISTOFF & LINDSAY
Trots kunnen de Hoebelfesten u nu deze formule voorstellen, met 60 minuten top amusement ! Zowel Lindsay als Christoff brengen hun grootste hits en nummers van vroeger en nu. Daarnaast zullen ze ook enkele duetten samen brengen.
INGANG GRATIS

Locatie: Feesttent Hoebelfeesten, Nederstraat 55 te Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw)
Meer informatie op
www.hoebelfeesten.be

Share

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: