VLEZENBEEK: – De week van de opvoeding, van 16 mei tot 23 mei 2010, wil opvoeden bespreekbaar maken bij ouders (en ieder ander die bij de opvoeding van kinderen betrokken is). Tijdens deze week staat één thema centraal: opvoeden is samenspel.

“Opvoeden tot zelfstandigheid” is het onderwerp van de ouderavond van de gemeentelijke kinderopvanginitiatieven. Lesgeefster Mieke Verheyen van de Vlaamse dienst voor Kinderopvang richt zich vooral tot ouders van kinderen jonger dan 3 jaar en licht toe hoe we samen jonge kinderen kunnen opvoeden tot zelfstandigheid.

Uitzonderlijk, en in het kader van de week van de opvoeding, is deze avond toegankelijk voor alle Leeuwse ouders van kleine kinderen. Samen met de ouders van de opvangkinderen, de onthaalouders en het personeel van de kinderdagverblijven worden zij hiertoe uitgenodigd op maandag 17 mei om 20.00 uur in het ontmoetingscentrum De Merselborre te Vlezenbeek.

Wie interesse heeft, kan zich telefonisch of via e-mail inschrijven (zie onderstaande contactgegevens). Deelname is gratis.

Meer informatie:
Dienst Kinderopvang – Slesbroekstraat 44, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
02 378 25 27 kinderopvang@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: