SINT-PIETERS-LEEUW / LOT: Vrijdag 26 maart 2010 om 21 uur treedt Country Enerj’ane, Anne De Paepe uit Sint-Pieters-Leeuw op in het ZenZen Café te Lot.

Zanger Wim Soutaer en zijn vader Claude geven in het ZenZen Café elke week de kans aan groepen om op te treden.

ANNE DE PAEPE  : ” na mijn ‘dagelijks werk’ wordt ik  ‘Enerj’Ane’ en  dan doe ik uiteraard optredens , vnl Country & Blues. Zo ook nu vrijdag in het volle ambiance  cafe ZenZen in Lot.
Het is heel tof voor mezelf natuurlijk bekender te raken in eigen gemeente, ook al kennen velen me van al 6tal keer mee te doen aan de stoepmarkt,voor het goede doel”
Meer info: http://enerjaneurbancowboy.skyrock.com en www.tahtanka.be

ZenZen Café, Dworpsestraat 38, 1651 Lot – www.zenzencafe.be

Share


Tahtanka Country Dancers

www.tahtanka.be

Dit is ivm “Urban Cowboy” Instructeur Fred (Urban Cowboy en musicus van beroep) startte na een jarenlang opgedane kennis in het “linedance”
met zijn eigen dansclub de “Tahtanka Country Dancers” te Sint-Pieters-Leeuw, dat was begin 2005.
Wat aanvankelijk een start met 7 mensen was, groeide uit tot momenteel meer dan 85 vaste dansers.
In 2009 werd er een tweede locatie aan toegevoegd: Zandbergen (O-Vl)
Momenteel wordt er op 3 avonden les gegeven.
Tijdens de vakantie maanden juli en augustus kregen de Tahtanka’s zelfs al enkele jaren bekendheid in Zuid-Frankrijk, waar gedurende bijna 2 maanden les gegeven werd aan vakantiegangers, terwijl in België het dansen gewoon verder ging.
We hebben een zeer sterke ploeg, die als een grote familie aaneen hangt, de jaarlijks georganiseerde bijeenkomsten, activiteiten en uitstappen maken dat beide locaties zich tevens als één groot geheel kunnen voelen.

Eind 2009 ontpopte zich dan samen met een andere Tahtanka die zeer goed van stem was, het duo “EnerJane & Urban Cowboy”
Dit betekende alweer een nieuwe troef voor onze club: via symbiose kunnen onze dansers zich nu vermaken tijdens “live voorstellingen” van dat duo en anderzijds betekenen de dansers dan weer een vast publiek dat in plezier, de sfeer van de avond mee opbouwt. Bevriende clubs zien ons dan ook graag komen, want wanneer de Tahtanka’s zich verplaatsen, dan is de zaal vlug te klein.

Voor alle duidelijkheid en om vergissingen uit te sluiten, moet wel gezegd worden dat wij ons volledig distantiëren van een andere club die onze naam ten onrechte en mits een kleine wijziging (voorvoegsel) wenst te gebruiken.

“Enerj’Ane” is ook gelijk aan “EnerJane” in duo met UrbanCowboy dan : Mijn naam Anne De Paepe, wonende te sint pieters leeuw , werkend bij Brico .. sinds 20j, Fier dat ik uit een artistieke familie kom ,vader was Eduard De Paepe en moeder is Berthe Wauters en ieder van ons ..zussen , broer, ouders , kids .. doen allemaal of muziek/dans of tekenkunst en soms ook de twee

Grootvader , heb ik nooit goed gekend maar horend dat hij toneelspeler was.. weet ik vanwaar ik graag “op de planken” sta ,en hoe verlegen en weinig van zeg ik was als kind ..ben ik nu met geen hamer stil te krijgen als ik “in form “ ben , maar ik blijf mezelf en hou van publiek en veel meer , probeer met alle verplichtingen in het leven toch ook te genieten van elke dag
Heb een gelukkig huwelijk en twee grote kinderen

Mijn andere naam , artistenaam dan heb ik zelf gekozen, is Enerj’Ane , zo komt er energie en stukje van “anne” in
Zing sinds een gekke ontdekking “de karaoke” in de jaren ’90, dank zij een buur die wist dat ik van muziek hield en me aanmoedigde dat eens te proberen , tot dan was het zingen, niet in de douch , maar wel “in my car” met de radio mee dus
Na die ervaring wat dan heel goe meeviel werd ik verslaafd aan alle genres uit te proberen , ook thuis begon ik me “in te stellen” met goeikope micro enz
Toen bij een optreden van een kennis in bxl , me gevraagd werd 2 liekes te brengen in de pauze.. was de trein ingang en voila , daar in dat restaurant mocht ik dan mijn eerste echt optreden proberen ,en ik zong direct 20tal liedjes en met succes ha , khad er mijn best voor gedaan zo goe mogelijk voor ieder publiek iets te brengen , maar … de voorkeur van de mensen ging naar mijn “swingende nummers “ en meer om meer vond me dat ik een country stem had en dan ben ik daar in dieper gaan zoeken .. en gevonden
Ondertussen zing ik ook in een groepje ,we zijn met 5 en brengen covers blues en rocknroll ea , vroeger zong ik in een 7koppig rockgroep, tot nu in 3 versch grotere groepen ..maar nu blijft het bij de “blues”groep en treed ik ook alleen op als Enerj”Ane met “country, rock and blues
Dans ook in een linedance groep “Tahtanka” heel tof ..
Dus.. denk dat ik al heel wat opgetreden had alleen , en overal nieuwe gezichten , andere plaatsen .. kortom , uitdagingen voor mij
Zing ook al 7jaar voor het goede doel ‘ de clinicclowns” en ook al gezongen voor “childfocus”
Heb een aantal bekers van zang of karaoke wedstrijden waaronder ook een reis naar egypte
En hou zelf ook van verschillende artisten ,ik apprecieeer ieder werk !
Met andere woorden “ muziek is mijn eten en drinken , mijn medicijn, en mijn doel om de wereld wat lachender bijeen te krijgen ook .. “

1 comment

  1. Gelieve er rekening mee te houden dat de dansclub The Tahtanka dancers
    al bestond voor de Heer Fred zijn groep oprichtte en met geld ging lopen uit onze club om mijn naam niet te veranderen heb ik er gewoon The New Tahtanka Dancers van gemaakt zo zie je maar dat je alleman zo maar niet mag vertrouwen. Verder wens ik de club nog veel succes maar ze werken
    wel met het geld van een andere club en daarvoor mogen ze Fred bedanken

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: