logo_markantSINT-PIETERS-LEEUW: – Markant sint-pieters-leeuw nodigt  op dinsdag 20 oktober 2009 Dokter David Dewulf uit. Hij leert ons in een ervaringsgerichte lezing de kracht van mindfulness te ervaren. We kijken naar stress en de opbouw van stress en naar wat we er zelf kunnen aan doen.

Dr Dewulf is arts en oprichter van het Instituut voor Aandacht en Mindfulness.

Mindfulness betekent volledig vrij leven in het nu. Je leert om niet meer emotioneel overweldigd te worden en vrij te worden van piekeren. Minsfulness creëert innerlijke rust, helderheid en creativiteit en maakt je meer bestand tegen stress, depressie en burn-out.

Locatie: CC Coloma, J. Depauwstraat te Sint-Pieters-Leeuw
Aanvangsuur: van 20u00 tot 22u00
Prijs: Leden: 6 euro ter plaatse
Niet-leden: 12 euro ter plaatse
Contact Info: Francine Hardeman – frhardeman@telenet.be
www.markantvzw.be/sintpietersleeuw

%d bloggers liken dit: