REEKS-IN-DE-KIJKER_Leeuwse-verenigfingen
SINT-PIETERS-LEEUW: – Gympie is een turn- en dansvereniging in Sint-Pieters-Leeuw aangesloten bij Gym & Dans Vlaanderen vwz.
2009-08-16-gympie
Gympie stelt zich tot doel de turnsport, in al haar facetten, te bevorderen. Rekening houdend met het feit dat op zeer jonge leeftijd (3 jaar) kan gestart worden met zogenaamde kleutergymnastiek en dat onderhoudsgymnastiek heren van 55+ bereikt, kan zonder meer gesteld worden dat de doelgroep van onze vereniging en sporttak zeer omvangrijk mag geschat worden. Wij zijn ook actief in de danswereld met clipdance.

Het nieuw seizoen van turn- en dansvereniging GYMPIE start op 1 september 2009.
Tijdens de opendeurdagen van 1 tot en met 14 september kunnen alle nieuwe leden in de groepen van hun keuze een GRATIS LES bijwonen.

Wij geven les in 4 verschillende zalen (zie uurrooster op onze site www.gympie.be).
Wat bieden wij aan ?
Turnen voor kleuters (meisjes en jongens) vanaf 3 jaar ; turnen voor meisjes (2 groepen) ; juffers ; jongens ; heren + diverse selectiegroepen nl. Tumbling, mini en dubbele minitrampoline ; gevorderden (2 groepen) ; beloften ; artistieke gymnastiek voor meisjes en jongens.
Wij hebben ook 4 dansgroepen : predans (voor kinderen vanaf 5 jaar), 1 groep kinderdans, 1 groep moderne dans en NIEUW DIT JAAR : een dansgroep voor volwassenen (dames en heren).
Iedereen is van harte welkom. Aansluiting ter plaatste tijdens de opendeurdagen.

Voor meer inlichtingen kan u terecht bij Mieke De Dobbeleer 0477/850890 of Yvette De Keyzer 0496/218400.

Bron: Yvette De Keyzer – www.gympie.be

Share

%d bloggers liken dit: