2009-07-17-kunstacademie_2009-2010
SINT-PIETERS-LEEUW: – Iedereen kan inschrijven in de kunstacademie van Sint-Pieters-Leeuw voor het academiejaar 2009-2010.

• Jeugdateliers voor: 6&7 jarigen , 8&9 jarigen
• Jongerenateliers: 12&13 jarigen, 14&15&16&17 jarigen
• Volwassenenateliers: voorbereidend atelier en hogere graden

De ateliers:
In de kinder –en jongerenateliers zijn de lessen afwisselend opgebouwd rond grafische, schilderkundige en vormelijke leerprojecten. Bewust leren kijken, verwondering en de cultuurhistorische input zijn in deze ateliers belangrijke begrippen.

Het lessenaanbod in de volwassenateliers is opgebouwd rond het tekenen naar levend model, schilderen, grafiek en vormstudie (boetseren, beeldhouwen). Deze volwassenateliers richten zich met een multidisciplinair lesaanbod en en intensieve individuele begeleiding naar leerlingen zonder vooropleiding. Een aanrader voor beginners!

In de Hogere Graad ontwikkelt de leerling een persoonlijke visie omtrent zijn kunst-beoefening en kunst in het algemeen. Met de opgebouwde ervaring uit de voorgaande jaren in de volwassenenateliers kan hij in deze richting doelgericht kiezen voor een welbepaalde techniek waarin hij zich wil vervolmaken (tekenen, schildertechnieken, boetseren, sculpturale keramiek, steenkappen e.a.).

Start academiejaar:
De lessen starten op dinsdag 1 september 2009 voor de volwassenen en op woensdag 2 september voor de kinderen en jongeren.
Alle geïnteresseerden zijn welkom op een infosessie op dinsdag 1 september 2009 om 18 uur.
tijdens de maand september worden kennismakinglessen georganiseerd.

2009-07-17-kunstacademie_2009-2010-folder_1Meer info & inschrijvingen:

Adres:Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
telefoon: 02/371 22 67 of 0497/51 68 71
email: kunstacademie@sint-pieters-leeuw.be
Directie: Patrick Huybrechts

(dubbelklik op bovenstaande foto om de ateliers te bekijken)

%d bloggers liken dit: