PEPINGEN / SINT-PIETERS-LEEUW: – Patrick Bardyn stelt mede tentoon in Kunstencentrum Mansveld .

2009-06-30-Patrick-BardynPatrick Bardyn, Canvaslaureaat in 2008, is er weer bij in Kunstencentrum Mansveld . Dit jaar ontving hij de Bronzen Lens op een prestigieuze internationale fotowedstrijd met in totaal 4086 inzendingen van 625 fotografen uit 37 landen. Hij exposeerde eerder dit jaar reeds op het Fotofestival in Knokke en op de tentoonstelling Het Spoor in Gent.

Als inwoner van Sint-Pieters-Leeuw geniet Patrick van het prachtig pajots landschap, maar weet ook dat hij op 20 minuten in hartje Brussel is, waar hij de “magische momenten”van een multiculturele samenleving kan vastleggen op beeld. Zijn bekroonde foto “Cinema Nova” is daar een voorbeeld van.

foto: Patrick Bardyn -  “Cinema Nova”
foto: Patrick Bardyn - “Cinema Nova”

Je kan de werken van Patrick en verscheidene andere kunstenaars gaan bewonderen in Kunstencentrum Mansveld en dit elke zondag van juli en augustus 2009.

Kunstencentrum Mansveld: Oudenaaksestraat 4, 1671 Elingen (Pepingen)

Bron & meer info: www.mansveld.be

%d bloggers liken dit: